El passat dissabte 10 de març vam realitzar el taller d’Alimentació Alcalina a la cooperativa de consum ecològic, l’Economat Social a Sants
Vàrem aprendre sobre les principals proteïnes vegetals i cereals integrals i vam elaborar delicioses receptes amb alguns d’aquests ingredients: un paté de xampinyons, un estofat de seità i un plat de mill amb una meravellosa salsa de remolatxa.
Entenent els nutrients què el nostre cos veritablement necessita i mirant el què consumim en excés podem equilibrar la nostra alimentació i fer-la més alcalina i saludable
Estic segura de què després del taller totes les participants tindran més seguretat a l’hora d’incorporar aquests ingredients a la seva alimentació.
L’Anna, la Fina, la Sara, la Maribel, la Maria i la petita Marina de només un mes, que ens va acompanyar. Ella no va fer el taller, és clar, però estic segura de què gaudirà “a tope” de les delicioses receptes què li prepararà la seva mama, ara a través de la llet materna i més endavant directament del plat.
Gràcies a totes per ser-hi!!!
Cecilia Martín Muñoz (Naturòpata , Medicina Tradicional Xinesa, Ioga holístic)