NaturÀnima: 7 anys i un dia...

El centre va néixer fa set anys del desig de desenvolupar la feina que estimo al meu propi espai. Obro molt poc després de la meva primera maternitat, amb molta il·lusió però amb cap experiència respecte al què suposa gestionar un negoci, amb uns altres companys de viatge, en definitiva un moment molt diferent. Vàrem fer el que vàrem saber en aquell moment per poder començar aquesta aventura.

Ara amb tot aquest bagatge ja fet, i després de grans canvis en l’àmbit personal que també és reflecteixen professionalment, sentia que era el moment de plasmar externament el canvi intern que s’havia produït.
Millorar tant la imatge interior com l’exterior, era per a mi indispensable per a sentir-me a gust i alineada amb el meu espai professional.

El canvi de nom del centre era la guinda final, representativa de tot el procés de transformació i revolució personal i professional que s’havia donat. El nom és la representació mental de l’essència d’una marca o persona. En mig de tot aquest procés de transformació: NaturÀnima va sorgir amb potència com a paraula representativa de què ens inspira i mou en aquest espai.
NaturÀnima, ànima de la Natura, la natura com a mare i guia de la nostra vida i per tant de la nostra salut en tots els seus camps: físic, emocional, mental i espiritual. Sí, la marca NaturÀnima està alineada amb els nostres valors.

La web és avui en dia la nostra imatge digital i carta de presentació per als nostres clients.
Vivim en un món visual; l’excés d’informació a què tenim accés fa que la nostra ment busqui la connexió amb projectes i persones a través d’imatges, una forma de comunicació molt més sensorial i intuïtiva. És per això que hem volgut aprofitar aquest moment per recrear la nostra imatge digital, seguint una línia amb tots els altres canvis. És una web senzilla, elegant, intuïtiva i funcional.
Podreu subscriure-us al newsletter per seguir les entrades al blog, seguir l’agenda de tallers i també com a novetat especial fer la vostra reserva de serveis directament a la web, veient les hores disponibles i serveis, sense necessitat de trucar-nos.

Ta chan!!!    www.naturanima.es

Aquests set anys han suposat un camí de descoberta i transformació tant a escala personal com professional; anys plens de vivències, experiències i aprenentatges i us ho agraeixo profundament.

Gràcies per ajudar-me a iniciar, caminar, continuar i renovar aquest projecte.

Desitjo que NaturÀnima sigui un espai de descoberta i reconeixement respectuós entre persones què volen créixer a diferents nivells.

Gràcies de tot cor!
Cecilia Martín Muñoz
Directora -Terapeuta a NaturÀnima